Ken je de voordelen van een jade roller?

Ken je de voordelen van een jade roller?

Je bent er vast al eentje tegengekomen: een jade gezichtsroller. Het ziet er een beetje een gek dingetje uit, maar wist je dat het heel wat heilzame toepassingen heeft? In dit blogbericht vertel ik je waarom zo'n face roller nuttig kan zijn in jouw schoonheidsroutine.

Verminderen van spanning in het gezicht

De gezichtsrollers werken als een massagetool voor het gezicht en/of lichaam. Heb je last van spanning in de kaak, of bij de slapen? Dan kunnen facerollers helpen bij het ontspannen van de spieren in het gezicht. 

Ook worden huidverzorgingsproducten beter opgenomen in de huid – gebruik de gezichtsrollers op een gereinigd gezicht met een olie, serum of crème & masseer dit vervolgens in de huid met de gezichtsroller. 

Verminderen van tekenen van huidveroudering

Door de huid te masseren maakt ze op een natuurlijke manier zelf meer collageen aan. Dit is een stofje wat zorgt voor het voorkomen en verminderen van tekenen van huidveroudering zoals rimpels, lijntjes en donkere kringen rondom de ogen. No botox needed!

Verbeteren van bloedcirculatie

Massages zorgen voor het verbeteren van de bloedcirculatie in de huid. Dat geldt ook voor een gezichtsmassage met een faceroller. Er zal meer bloed naar het gezicht toegevoerd worden, wat zorgt voor een stralende en stevige huid. Hello glowy skin!

Verminderen van oneffenheden

Oneffenheden zoals puistjes, acne, verstopte poriën of mee-eters kunnen verminderd worden door het gebruiken van gezichtsrollers. Door het rollen van de huid worden afvalstoffen beter afgevoerd, waardoor oneffenheden verminderd kunnen worden. 

Verminderen van vochtophopingen, lymfedrainage & wallen

Heb je last van vochtophopingen of gezwollen oogleden? Leg de gezichtsroller maximaal 10 minuten van te voren even in de koelkast voor een koele ontspannende gezichtsmassage. De roller zorgt ervoor dat overbodige lymfevocht wordt afgevoerd. Dit wordt ook wel lymfedrainage genoemd.

Ben je overtuigd en wil je zo'n jade roller aanschaffen? Kijk dan zeker even in onze online shop. We hebben er eentje van topkwaliteit uitgezocht.

Terug naar blog