Korean Skincare

Koreaanse huidverzorging is bekend voor haar absolute topkwaliteit, eeuwenoude ingrediënten en hoogtechnologische productietechnieken.

Door het gebruik van hoogkwalitatieve, natuurlijke en milde ingrediënten als rijstwater, probiotica, propolis... breken ze met de Westerse cosmetica, die al te vaak terugvalt op harde chemicaliën, die de huid niet altijd ten goede komen.

Omwille van geavanceerde productietechnieken zijn Korean skincare producten ook heel betaalbaar. Geen wonder dat deze producten tegenwoordig razend populair zijn!

Bij Schoonheidssalon Marianne in Antwerpen hebben we een uitgebreid gamma Korean skincare producten - zorgvuldig geselecteerd en uitgetest door Marianne zelf.

Korean Skincare

Reiniging & Cleansing

De reinigingsproducten binnen de Koreaanse huidverzorging omvatten een verscheidenheid aan categorieën, zoals gels, balsems, oliën en tonics. Deze producten worden zorgvuldig geselecteerd en getest om te voldoen aan diverse huidverzorgingsbehoeften en -voorkeuren.

Korean Skincare Reinigingsproducten

Korean Skincare

Serums

Koreaanse huidverzorging biedt een breed scala aan hydraterende producten, waaronder serums, oliën, retinolproducten en vitamine C-producten. Deze diverse productcategorieën worden zorgvuldig geselecteerd en getest om de huid effectief te verzorgen en te verbeteren, ongeacht het huidtype.

Korean Skincare Serums

Korean Skincare

Gezichtscrèmes

De dag- en nachtcrèmes binnen de Koreaanse huidverzorging bieden een breed scala aan opties. Deze crèmes variëren in samenstelling, met sommige formules die SPF50 bevatten voor extra bescherming tegen de zon, terwijl andere crèmes natuurlijke ingrediënten bevatten om de huid te voeden en te hydrateren.

Korean Skincare Gezichtscrèmes

Korean Skincare

Gezichtsmaskers

Gezichtsmaskers binnen de Koreaanse huidverzorging bieden een diverse reeks opties, waaronder sheetmaskers verrijkt met ingrediënten zoals retinol, vitamine C, squalane, hyaluronzuur en meer. Sommige van deze maskers zijn vervaardigd van 100% biologisch afbreekbaar materiaal, zoals bamboe.

Korean Skincare Maskers

Al jouw vragen beantwoord

Veelgestelde vragen over Korean Skincare

Waarom is Korean Skincare zo goed?

Koreaanse huidverzorging (K-beauty) is geliefd vanwege zijn grondige en innovatieve aanpak, gebruik van geavanceerde technologie en aandacht voor hydratatie. Het benadrukt preventieve zorg, biedt diverse producten voor verschillende huidtypes en staat bekend om betaalbare, hoogwaardige opties die gericht zijn op het behoud van een gezonde huid.

Welke Korean Skincare producten heeft Schoonheidssalon Marianne?

Schoonheidssalon Marianne biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten, zorgvuldig gekozen uit verschillende merken, waaronder Beauty of Joseon, COSRX, Maskology, Hanskin en Purito. Marianne selecteert persoonlijk de beste producten van elk merk en is niet beperkt tot slechts één merk, wat zorgt voor een diverse en hoogwaardige productkeuze.

Waarom is Korean Skincare zo populair?

Dankzij hun kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en betaalbaarheid zijn deze producten populair geworden bij influencers. Maar bij Schoonheidssalon Marianne is het geen lege hype; alle producten worden persoonlijk getest en goedgekeurd voordat ze worden aangeboden, wat garant staat voor betrouwbare kwaliteit.

Wist je trouwens dat Schoonheidssalon Marianne een van de eerste verkooppunten in Antwerpen was met Korean Skincare in haar gamma?

  • Beauty of Joseon
  • Hanskin
  • COSRX
  • Maskology
1 van 4