Marianne

Voor degenen die mij nog niet kennen... ik ben Marianne!

Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste heb ik sinds 2004 van mijn passie mijn beroep gemaakt. Het duurde dan ook niet lang om de logische stap te nemen om in 2010 mijn eigen schoonheidssalon op te starten.

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich thuis voelen bij mij, de dagelijkse drukte even vergeten en even wat tijd voor zichzelf kunnen nemen.

Time-out = Me-time!

Aveda's visie leunt sterk aan bij mijn eigen filosofie over duurzaamheid. Daarom gebruik ik zelf al jaren de producten van Aveda. Zorg dragen voor ons lichaam moet samen kunnen gaan met respect voor onze planeet.

Sinds 2020 krijg ik hulp van Britt die op maandag de behandelingen doet. Ook zij heeft meer dan 15 jaar ervaring.

Heb je nood aan wat zelfzorg of wil je graag gewoon komen ontspannen, maak dan jouw afspraak voor wat me-time!

Afspraak maken
 • Natuurlijke producten

  We werken uitsluitend met zorgvuldig uitgekozen natuurlijke producten die de grootste zorg dragen voor jouw huid en de natuur. Met kwalitatieve topmerken als Aveda dragen we een steentje bij aan een duurzame toekomst.

  Ontdek onze producten 
 • Jouw rustmoment

  In ons lichte, rustige pand ontsnap je aan de dagelijkse drukte. Onze relaxerende behandelingen prikkelen al je zintuigen. Met natuurlijke geuroliën, zachte muziek en de serene sfeer in ons pand komt je lichaam en geest volledig tot rust.

  Boek nu jouw rustmoment 
 • Skincare op maat

  We passen elke behandeling aan op maat van jouw huidtype. Aan het begin van elke sessie werken we jouw individuele verzorgingsritueel uit, gaande van productkeuze, tot behandelwijze, tot welke geuroliën we gebruiken.

  Ontdek onze behandelingen 
1 van 3